Ми молодці!! Ми знаємо про це вже давно.
А декілька днів тому назад отримали цьому підтвердження від незалежної та високо авторитетної сторони.

 

Консалтингова компанія MSR Consulting (www.MSR.de) надала нашій компанії знак схвалення ВІДМІННО в категорії «Якість обслуговування».

Провідна німецька компанія по дослідженню ринку KUBUS провела опитування ОВБ клієнтів щодо їх особистого враження від роботи своїх консультантів. Знак якості ВІДМІННО беззаперечно доводить: Наші клієнти в захоплені від Нас та Нашої роботи.

Кращої похвали і бути не може!

Про це досягнення повинен знати кожен, не тільки Наші клієнти. Наша порада:
використовуйте знак якості ВІДМІННО від KUBUS активно та цілеспрямовано при рекрутингу нових співробітників та при пошуку нових клієнтів.

До речі: Абревіатура KUBUS розшифровується з німецької мови як «Орієнтовані на клієнта маркетингові дослідження (бенчмаркинг) для управління компанією». Кельнська консалтингова компанія MSR Consulting є найбільшою в своїй галузі — відомою як науково обґрунтована та досвідчена компанія. Понад 15 років компанія проводить опитування серед клієнтів страхових компаній, а також серед клієнтів компаній, що надають фінансові консультації щодо надання оцінки діяльності компанії.

Знак схвалення від KUBUS — це не тільки визнання Нашої видатної праці. Він повинен також слугувати для Нас одночасно інструментом та стимулом, щоб стати ще кращими, більш успішними та сильнішими.

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal